Vtj kysely kirjautuminen

VTJkysely selainsovellus – Digi- ja väestötietovirasto

VTJkysely selainsovellus | Digi- ja väestötietovirasto

En ole kirjautunut järjestelmään pitkään aikaan ja oikeudet ovat päättyneet. Miten saan vastuukäyttäjän oikeuteni taas voimaan?

Väestötietopalvelut organisaatioille – Digi- ja väestötietovirasto

Väestötietopalvelut organisaatioille | Digi- ja väestötietovirasto

Muutostietopalvelu ja VTJ-muutosrajapinta ovat jatkuvia päivityspalveluja, joiden avulla julkisen sektorin toimija voi pitää rekisterinsä ajan tasalla.

Väestötietojärjestelmästä löytyvät ajantasaiset henkilötiedot Suomen kansalaisista ja Suomessa vakinaisesti tai tilapäisesti asuvista ulkomaalaisista henkilöistä. Lisäksi järjestelmässä on tiedot rakennuksista, rakennushankkeista, huoneistoista sekä kiinteistöistä, joilla rakennukset sijaitsevat.

https://vtjkysely.2016.vrk.fi/

VTJkysely on selainkäyttöinen, reaaliaikainen palvelu, jonka avulla käyttäjät voivat hakea tarvitsemiaan väestötietojärjestelmän tietoja.

VTJkysely -palvelu – Suomi.fi

Rakennustietojen kyselypalvelu (WFS) on toteutettu Maanmittauslaitoksen ja Digi- ja väestötietoviraston yhteistyönä. Palvelu on käytettävissä 24/7.

Rakennustietojen kyselypalvelu (WFS) | Maanmittauslaitos

5 5 (6) Asiakkaan client -toteutus Asiakas tarvitsee sovelluskyselyä varten WebService clientin, joka pystyy kommunikoimaan http(s) protokollalla VTJ:n …

Palvelun kautta saat käyttöösi Väestötietojärjestelmän rakennustietoja.

VTJkysely-palvelu. Sovelluskyselyiden rajapintakuvaus

VTJkysely-palvelu. Sovelluskyselyiden rajapintakuvaus – PDF Ilmainen lataus

… ylläpitämän Väestötietojärjestelmän (VTJ) tietoihin perustuva luvanvarainen palvelu, … Kysely-yhteydellä ei voida selvittää henkilön perimyssuhteita.

VTJkysely-palvelu Sovelluskyselyiden rajapintakuvaus (6) VERSION HALLINTA versionro mitä tehty pvm/henkilö 1.4 päivitetty yhteystiedot /Kaija Riihijärvi 1.3 päivitetty yhteystiedot

Henkilö- ja osoitehaku – Alma Talent

Henkilö- ja osoitehaku | Alma Talent

VTJ-kysely on selainkäyttöinen, reaaliaikainen palvelu, jonka avulla käyttäjät voivat hakea tarvitsemiaan väestötietojärjestelmän tietoja.

Henkilö- ja osoitehaku on väestötietojärjestelmän tietoihin perustuva luvanvarainen palvelu, josta voi hakea tietoa yksityishenkilöistä henkilötunnuksella.

VTJ-kysely-palvelu – Myintegration

VTJ-kysely-palvelu

VTJkysely – tietopalvelu yhteiskunnan perustoimintojen ytimessä

Keywords: vtj kysely kirjautuminen